Autoværksted: Bilværksted med mere end 40 års erfaring

Borup Auto er en moderne bilmekaniker i Borup nær Køge, Roskilde og Ringsted. Hos os kan du få repareret alle bilmærker, alle modeller og alle årgange. Vi kan derfor også reparere meget gamle biler, men de fleste af vores automekanikere er specialiserede i nye og nyere biler.

Vores autoværksted og automekaniker kan hjælpe med følgende:

Et autoværksted som du kan stole på

​Borup Auto har 9 medarbejdere, hvoraf de fleste er udlært på vores eget autoværksted. Vi har fokus på at levere tryghed og service. Vi bestræber os derfor på at være et værksted, som alle kan stole på. Det betyder, at vi ikke kan gå på kompromis med kvaliteten for at få en ekstra kunde. Vores priser afhænger med andre ord af opgaven, fordi troværdighed og tillid er kerneværdier på vores værksted.

Bosch og Autodata gør os til et moderne værksted

​Selvom vi er et autoværksted der har eksisteret i mange år, benytter vi moderne teknologi. Vi bruger for eksempel testudstyr fra Bosch, og vi er også medlem af både Bosch og Autodata. De yder en teknisk service, der holder vores autoværksted ajour med de nyeste tekniske data. Desuden har de en hotline, der kan yde bistand ved særlige komplicerede reparationer. Dertil kommer, at Auto Branchens Udviklingscenter kommer én gang om året for at kontrollere vores bilværksted.

Kontakt dit lokale bilværksted i Borup og hør mere om vores bilservice

Har brug for et effektivt bilværksted med dygtige mekanikere og har du spørgsmål til priser eller ønsker et tilbud? Du kan ringe til os på telefon 57 52 64 14, skrive en e-mail til borupauto@borupauto.dk, eller udfylde vores kontaktformular.​

Mangler du en automekaniker til at se på din bil, så er Borup Auto klar til at hjælpe. Ring i dag på telefon 57 52 64 14.

Du kan også booke en tid online via vores bookingside.

Klik her for at booke online.

Kontakt din lokale automekaniker

Har du brug for at få udbedret en skade, lavet serviceeftersyn eller andet, som kræver hjælp fra en erfaren automekaniker, så tilbyder vi service på din bil. Også når det er en opgave, der haster. Du kan også se vores udvalgt af brugte biler.

​​

Tag kontakt til os via telefon på

Kontakt os her og hør mere om, ​hvad vi kan gøre for din bil​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Borup Auto ApS

Bækgårdsvej 35, 4140 Borup

Klik her for rutevejledning

CVR: 33044062

Kontaktinformation

Telefon: 57 52 64 14

E-mail: borupauto@borupauto.dk

Book tid online her.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 07.30 - 17.00

Fredag: 07.30 - 16.00

Lørdag og søndag: Efter aftale