Få et gratis tilbud i dag
57 52 64 14

Autoværksted med mere end 40 års erfaring

Borup Auto er et moderne autoværksted med mere end 40 års erfaring. Du finder os i Borup nær Køge, Roskilde og Ringsted. Hos os kan du få repareret alle bilmærker, alle modeller og alle årgange. Vi kan derfor også reparere meget gamle biler, men de fleste af vores automekanikere er specialiserede i nye og nyere biler.

Vores autoværksted kan hjælpe med følgende:

Vi vil være et autoværksted som du kan stole på

Borup Auto har 9 medarbejdere, hvoraf de fleste er udlært på vores eget autoværksted. Vi har fokus på at levere tryghed og service. Vi bestræber os derfor på at være et værksted, som alle kan stole på. Det betyder for eksempel, at vi ikke kan gå på kompromis med kvaliteten for at få en ekstra kunde. Vores priser afhænger med andre ord af opgaven, fordi troværdighed og tillid altid er nøgleord på vores værksted.

Bosch og Autodata gør os til et moderne værksted

​Selvom vi er et autoværksted der har eksisteret i mange år, benytter vi moderne teknologi. Vi bruger for eksempel testudstyr fra Bosch, og vi er også medlem af både Bosch og Autodata. De yder en teknisk service, der holder vores autoværksted ajour med de nyeste tekniske data. Desuden har de en hotline, der kan yde os bistand ved særlige komplicerede reparationer. Dertil kommer, at Auto Branchens Udviklingscenter kommer én gang om året for at kontrollere vores autoværksted.

Kontakt din lokale mekaniker i Borup

Mange af vores kunder kommer fra Borup, Køge, Roskilde og Ringsted, og du kan også kontakte os, hvis du har brug for et effektivt autoværksted med dygtige mekanikere. Du kan ringe til os på telefon 57 52 64 14 eller skrive til borupauto@borupauto.dk.

Mangler du en automekaniker til at se på din bil, så er Borup Auto klar til at hjælpe. Ring i dag på telefon 57 52 64 14.

KONTAKT OS HER OG HØR MERE OM,
​HVAD VI KAN GØRE FOR DIN BIL​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Borup Auto ApS    ​|    Bækgårdsvej 35, 4140 Borup    |    Telefon: 57 52 64 14​