Dækskift udføres med mange års erfaring

For at sikre at din bil står sikkert fast på vejene, skal bilen have skiftet dæk løbende. Hvor ofte du har behov for dækskift afhænger af, om du kører med helårsdæk eller sommerdæk og vinterdæk.

Hos Borup Auto har vi mange års erfaring inden for udskiftning af dæk, så hvis du ikke selv har tid, lyst eller mulighed for selv at skifte dine dæk på bilen, kan vi hurtigt klare det for dig. Vores værksted er beliggende i Borup, så kommer du for eksempel fra Køge, Ringsted, Roskilde eller omegn, kan du med fordel køre bilen ind forbi vores værksted.

Hvornår skal dækkene skiftes?

Det er først og fremmest tid til nye dæk, når dine dæk har fået slidt mønsterdybden ned. Er dækkene blevet beskadiget, er de punkterede, eller viser de tegn på ældning, skal dækkene også udskiftes.

Kører du med sommer- og vinterdæk, varierer tidspunktet for udskiftningen fra år til år, da den afhænger af vejret. En god tommelfingerregel er, at man bør skifte til vinterdæk, når temperaturen falder til 7 grader eller derunder. Derudover bør man skifte tilbage til sommerdæk omkring april måned under forudsætning af, at temperaturerne ikke er under 7 grader.​

Kontakt os og få hjælp til dækskift

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine dæk trænger til at blive udskiftet, eller hvis du ønsker at høre om vores priser på montering af dæk. Vi har stor erfaring inden for dækskift, og vi skifter dækkene hurtigt til en billig pris, så du igen kan være godt kørende.

Ring og få et godt tilbud på telefon 57 52 64 14​ eller skriv til vores e-mail borupauto@borupauto.dk. Har du behov for dækskift, kan du også booke tid online via vores bookingsystem.

Klik her for at booke online.

Kontakt din lokale automekaniker

Har du brug for at få udbedret en skade, lavet serviceeftersyn eller andet, som kræver hjælp fra en erfaren automekaniker, så tilbyder vi service på din bil. Også når det er en opgave, der haster. Du kan også se vores udvalgt af brugte biler.

​​

Tag kontakt til os via telefon på

Kontakt os her og hør mere om, ​hvad vi kan gøre for din bil​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Borup Auto ApS

Bækgårdsvej 35, 4140 Borup

Klik her for rutevejledning

CVR: 33044062

Kontaktinformation

Telefon: 57 52 64 14

E-mail: borupauto@borupauto.dk

Book tid online her.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 07.30 - 17.00

Fredag: 07.30 - 16.00

Lørdag og søndag: Efter aftale