Få et gratis tilbud i dag
57 52 64 14

​Salg af brugte biler hos erfaren forhandler

Vi har 40 års erfaring med bilbranchen

​Leder du efter en bilforhandler, som tilbyder salg af brugte biler? Så kan vi hjælpe dig. Hos Borup Auto finder du et moderne bilhus, der har mere end 40 års erfaring i branchen, og vi har et bredt udvalg af nyere brugte biler til salg.

Vi holder til i Borup, men vi har også kunder fra blandt andet Roskilde, Køge, Ringsted og omegn. Du kan være en privat kunde, men vi sælger også gerne til en virksomhed.

Klargøring og service sker på eget værksted

Vi har stor ekspertise med salg af brugte biler, og vi forhandler alle mærker – både de billige og de mere eksklusive. Vi har et mindre udvalg på vores hjemmeside, da bilerne jævnligt bliver udskiftet. Derfor er du velkommen til at kontakte os, hvis du ikke kan finde det, som du søger. Måske har vi drømmebilen stående, eller måske kan vi skaffe den.

​Vi udfører selv klargøring, service og eventuelle reparationer på de biler, som vi har i vores bilsalg. Det sker på vores eget værksted, og vi kan også servicere din nye bil i fremtiden. Værkstedet råder over moderne faciliteter og udstyr, herunder udstyr fra Bosch og Autodata. Det gør os i stand til at servicere alle bilmærker professionelt og effektivt.

Hør mere om vores salg af brugte biler

​Køb brugt bil hos os, hvis du ønsker en seriøs forhandler med et moderne værksted. Kontakt os gerne for at høre mere om vores salg af brugte biler og om vores udvalg. Så kan vi hjælpe dig med at finde præcis den bil, som du ønsker. Vi giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud.​

Kontakt os

Fiat 500e Icon (på vej hjem)

Denne bil er helt ny og har kun kørt 5km fra april 2022

Denne elbil fra Fiat er uden tvivl den bedste i klassen. Med 42kwh batteri når den op til 320km​, hvilket er mere end rigeligt til den gennemsnitlige danskers behov.

bilen er blandt andet udstyret med

-fartpilot

-klimaanlæg

-digitalt cockpit

-navigation,

-skiltegenkendelse 

og meget, meget mere!

Kontantpris​: 224.900

Kia e-soul

Denne praktiske el-bil byder på masser af plads bagi, en høj indstigning og massere af plads til passagerer. Kom endelig ned og kig når bilen ankommer

​udstyr som:
​-p-sensore for og bag
​-digital instrumentering
​-stor skærm med navigation
​-bakkamera
​- varme i rat
​og meget mere

Kontantpris 289.900

​1. reg.:

​september-2019

​Km:
​20.600

Tesla 3 standard range plus

El bilen der gjorde det sejt at køre på strøm er landet i Borup. Med masser af power, fin rækkevidde og Danmarks nok bedste ladenetværk er dette bilen for dig som vil køre på første klasse og helt uden rækkevidde angst.

udstyr som:

-træk

-Full self driving (beta)

-klima i flere zoner

-navigation

-kunst læder

-adaptiv fartpilot

-bakkamera

og meget, meget mere

Kontantpris 344.900

​1. reg.:

​09-2019

​Km:
​36000

Mazda 3 2,0 skyactiv-G 122hk

Står du og ønsker en lækker bil med masser af udstyr? - Så er denne Mazda lige noget for dig, kom endelig forbi på og prøv din fremtidige bil

udstyr som:

-klimaanlæg

-el sæde med memory funktion

-navigation

-adaptiv fartpilot

-head-up display

-360 graders kamera

-p sensore for og bag

og meget, meget mere

Kontantpris 239.900

​1. reg.:

​02/2020

​Km:
​39000

Vi hjælper med at finde netop den bil du ønsker​

Send oplysninger på hvilken bil du ønsker, så kontakter vi dig med et tilbud.​ Du er også velkommen til at kontakte os hvis du ønsker at sælge din bil.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Borup Auto ApS    ​|    Bækgårdsvej 35, 4140 Borup    |    Telefon: 57 52 64 14​