Med vores fælles kompetencer kan vi lave service på elbil eller bil på ethvert mærke. Selve eftersynet foregår på vores autoværksted i Borup, og du sagtens kan få tjekket din bils helbred hos os samt få undersøgt dit klimaanlæg i form af aircondition, hvis dette er nødvendigt.

Hvor ofte skal en bil til service?

Uanset om du har en spritny bil, eller om du kører rundt i den gode gamle med 10 år på bagen, er det en god idé at få den under lup af professionelle mekanikere mindst en gang hver andet år. Der kan være sikkerhedsrisici på vej, som du slet ikke har lagt mærke til, men dem opfanger vi under et serviceeftersyn. Vi kan også sørge for, at du kommer sikkert igennem syn næste gang samt foretage service på elbil.

Hvad koster service på bil?

Prisen på bilservice og service på bil svinger selvfølgelig alt efter, hvor omfattende og stor opgaven er. ​Hos os får du service på bil til en god pris. Vi giver dig gerne et godt tilbud ved service på elbil. Ring på telefonen 57 52 64 14 .

Kontakt os i dag for at høre mere om service af elbil

Ønsker du at høre mere om vores priser på service på elbil, service på hybridbil, elbilservice, eller serviceeftersyn, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på 57 52 64 14 , udfylde vores kontaktformular eller sende en e-mail til borupauto@borupauto.dk.

Du kan også booke en tid online via vores bookingside.

Klik her for at booke online.