Få et gratis tilbud i dag
57 52 64 14

Service på bil i alle mærker

​God service på bil er nødvendigt fra tid til anden. Ved løbende at give din bil et serviceeftersyn kan du forlænge bilens levetid og stand, da problemer, der er under opsejling, kan nå at blive udbedret i tide. Derfor er service på biler vigtigt.

Hos Borup Auto har vi en gruppe dygtige og rutinerede mekanikere i Borup, dog arbejder vi også på kunder i Køge, Roskilde, Ringsted og resten af Sjælland. Med vores fælles kompetencer kan vi lave bilservice til ethvert mærke. Selve eftersynet foregår på vores autoværksted i Borup, hvorfor du sagtens kan få tjekket din bils helbred hos os, hvis du kommer fra Roskilde, Køge eller områder heromkring.

Hvor ofte skal en bil til service?

Uanset om du har en spritny bil, eller om du kører rundt i den gode gamle med 10 år på bagen, er det en god idé at få den under lup af professionelle mekanikere mindst en gang hver andet år, så din bil kan serviceres ved service på bil.

Der kan være sikkerhedsrisici på vej, som du slet ikke har lagt mærke til, men dem opfanger vi under et serviceeftersyn. Vi kan også sørge for, at du kommer sikkert igennem syn næste gang. 

Hvad koster service på bil?

Prisen på bilservice og service på bil svinger selvfølgelig alt efter, hvor omfattende og stor opgaven er. ​ Hos os får du service på bil til gode priser. Vi giver dig gerne et godt tilbud ved service på bil. Ring på telefonen 57 52 64 14.

FÅ ET TILBUD PÅ BILSERVICE

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbasge hurtigst muligt
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Borup Auto ApS    ​|    Bækgårdsvej 35, 4140 Borup    |    Telefon: 57 52 64 14​