Få et gratis tilbud i dag
57 52 64 14

Skadecenter - vi genopretter din bilskade

Vores pladeværksted kan klare alle rette- og pladeopgaver på enhver bilskade.

 

Borup Auto har et separat pladeværksted, hvor vi har alt nødvendigt udstyr til at genoprette selv de mest komplicerede autoskader. Vi har blandt andet en rettebænk fra Globaljig, der er beregnet til at kunne klare avancerede retteopgaver med stor præcision.

 

Vi kan derfor udføre rette- og pladearbejde på alle bilmærker, alle modeller og alle årgange på vores pladeværksted.

 

Samarbejder med forsikringsselskaber

Når der er tale om en bilskade, skal dit forsikringselskab selvfølgelig inddrages i sagen.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, så uanset hvor du er forsikret, kan du lade os udbedre din bilskade. Så snart du har anmeldt skaden til forsikringsselskabet, skal du bare lave en aftale med os, og så skal du ikke foretage dig mere. 

Troværdighed og tillid er nøgleord på vores pladeværksted

Vi bestræber os samtidig på at være et pladeværksted, som du kan stole på. Det medfører, at vi aldrig kan gå på kompromis med kvaliteten eller servicen for at få en ekstra kunde. Troværdighed og tillid er altid nøgleord hos os.

Få os til at udbedre din bilskade

At genoprette en bilskade kræver det rette udstyr for, at resultatet bliver godt. I vores pladeværksted har vi alle de maskiner og andet udsyr, der skal til for at få rettet dine buler ud, så bilen kommer til at ligne sig selv igen. 

Vores kunder bor eller arbejder typisk i Borup, Køge, Roskilde og Ringsted, og du er også velkommen til at blive kunde hos os. Du kan lave en aftale med genopretning af din bilskade ved at ringe på telefon 57 52 64 14 eller ved at sende en e-mail til borupauto@borupauto.dk.

Du kan også booke en tid online via vores bookingside.

Klik her for at booke online.

KONTAKT OS HER OG HØR MERE OM,
​HVAD VI KAN GØRE FOR DIN BIL​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Borup Auto ApS    ​|    Bækgårdsvej 35, 4140 Borup    |    Telefon: 57 52 64 14​